Tandplejer Cammilla Hildeborg

Mange års erfaring med paradentose

Jeg er tandplejer og har siden år 2000, specialiseret i at forebygge og behandle paradentose, og derved modvirke tab af tænder. Så hos mig er du i kompetente hænder.

At arbejde som tandplejer kræver en autorisation, der gives når man har gennemgået den autoriserede tandplejeruddannelse.

Jeg er medlem af parodontologisk selskab. Jeg er uddannet ved Panum instituttet og har afsluttet min uddannelse i 1998. Inden jeg blev selvstændig tandplejer med klinik i Århus, har jeg praktiseret hos tandlæger i Danmark og Schweiz, hvor jeg lærte at behandle paradentose med den særlig teknik, som jeg anvender.

Min tilgang

Nærvær og omsorg er vigtigt. Og det betyder meget for mig at etablere en skånsom behandling for mine patienter, med et flot og varigt resultat, inklusiv væsentlig reduktion af smerter, og andre eftervirkning af behandling.

Tænderne mister fæste. Der er forskellige teorier herom, men fælles for det, at knoglen mister liv, er at der eksistere vilkår i mundfloraen, der gør at de “farlige” mikroorganismer får “magten”. Det er altafgørende at få børstet, samt at få gode vaner, mht ernæring m.m.

Den forståelse arbejder jeg udfra, og jeg ved at mennesker både har gode og mindre gode vaner.

Respekt og forståelse nævner mine patienter at de får her og mulighed for at nye vaner opstår.

Det tager tid og tålmodighed at ændre vaner og det må gerne være sjovt at se hvad nye vaner kan resulterer i.

Nogle går langsomt, andre går hurtigt.

Den vej går jeg med mine patienter.

 

 

 

Tandplejer Cammilla