Referencer

Referencer fra tandlæger

 

Tandlæge og patient Søren Moesmann

Jeg har gennem flere år været patient hos tandplejer Cammilla Hildeborg.
Hun udfører meget professionelt behandling af patogene tilstande på gingiva og parodontium og udnytter naturligvis de muligheder, som hendes tandplejeruddannelse giver ret til og samtidig med, at hun ganske nøje ved, hvilke behandlinger, hun som tandplejer ikke må udføre og derfor afstår selv at foretage.  Disse behandlinger bliver patienten henvist til at få foretaget hos egen tandlæge.

Søren Moesmann
Pensioneret tandlæge

 

 

Thomas Urban, tandlæge og kirurg (Tand-, mund- og kæbekirurgi)

Det attesteres hermed, at undertegnede og tandplejer Cammilla Hildeborg har et samarbejde omkring fælles patienter.
De behandlinger jeg har set udført af Cammilla Hildeborg har efter mit skøn som behandler alle været udført lege artis*.

Thomas Urban
Specialtandlæge I TMK-Kirurgi. Phd, HD(r)

* Lege artis betyder: Forskriftsmæssig udførelse af lægegerningen, dvs. i overensstemmelse med anerkendt videnskabelig viden og medicinsk etik. Kilde: Den Store Danske, leksikon

 

Patientudtalelser

Selvom jeg har etableret mig som tandplejer med klinik i Århus, har jeg den glæde at modtage patienter fra hele landet.

Jeg har samlet et lille udsnit af feedback på behandling af paradentose og tandkødsbetændelse:

Det Cammilla gør virker!

Jeg har det meste af mit liv døjet med paradentose grundet diabetes, og på et tidspunkt for mere end 10 år siden, var det så slemt, at jeg sammen med min tandlæge havde forskellige indgreb under overvejelse.

Cammilla havde på det tidspunkt lige startet klinikken, og jeg tænkte, at det skulle have en chance – det virkede omgående, og jeg har gået til regelmæssig tandpleje hos hende siden.

Mine varmeste anbefalinger!

Thorkild Buhl

Faglærer

Saxofonen lyder stadig godt!

Da jeg for cirka 1 år siden var ved et af mine meget sjældne tandlæge-besøg (jeg kan ikke li’ tandlæger), fik jeg konstateret paradentose og tandlægen bemærkede tørt at jeg nok ville miste en kindtand. På netdoktor kunne jeg se at sygdommens “mening” er at man skal miste alle sine tænder, hvilket jeg blev noget bestyrtet over, da jeg som professionel saxofonist i høj grad er afhængig af dem.

En søgning på nettet bragte mig frem til bevardintand.dk, der som et af meget få steder, så ud til rent faktisk at kunne gøre noget ved paradentose. Kort tid efter sad jeg i stolen hos Cammilla Friis, der venligt og bestemt inddrog mig i behandlings-forløbet, stik modsat de tandlæger jeg har gået (for sjældent) hos igennem årene.

Mine tænder sidder stadig fast, jeg har beholdt min kindtand og regner bestemt med, takket være Cammillas behandling, at kunne spille de næste mange år!

Jakob Elvstrøm

Saxofonist

Kæmpe anbefaling!

Efter en årrække at have gået ved samme tandlæge og tandplejer, var min oplevelse at min tandkødsbetændlse ikke blev bedre, men værre og værre med flere tabte tænder til følge. Dette på trods af god mundhygiejne og besøg hos tandplejer hver 2. måned.

Jeg følte, at jeg var nødt til at forsøge en anden vej og heldigvis falder jeg over en annonce i Århus Onsdag fra Cammilla Friis. Jeg kontakter firmaet, og bliver modtaget med stort smil og dejlig personlig behandling.

Efter en meget grundig og næsten smertefri behandling er mit tandkød kommet i fin tilstand, og fremstår i dag stort set uden betændelse, så jeg kan kun på det varmeste anbefale Cammilla, da hun kan noget de andre tandplejere ikke kan.

Jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg kun kan have store roser til Cammilla, og kan kun se frem til mit næste besøg, og jeg er helt sikker på, at det er der jeg vil fortsætte, for at holde mit tandkød i optimal stand.

Ilse Gregersen

Århus

Overlægen genvandt sine tænder!

Det var med bævende hjerte, at jeg første gang besøgte Cammilla Friis. Jeg havde en tandstatus som mildt sagt var forfærdelig, efter mange år uden at besøge tandlægen.

Jeg har haft tandlægeskræk gennem det meste af mit liv, siden jeg i barnealderen skulle have lavet aftryk til en ganebøjle.

Det har altid været meget svært for mig at gå til tandlæge og jeg har helst undgået det. Nu var der dog ingen vej tilbage. Tænderne var ved at arbejde sig løse og det var ikke sjovt at tænke på sig selv som tandløs inden halvtreds års alderen.

Jeg fik en henvisning til Cammilla og det gik over al forventning. Cammilla får lov at ordne mine tænder, hun er lydhør overfor de mindste protester og jeg har endda præsteret at få en lille lur i stolen, mens hendes kyndige hænder arbejdede inde i min ellers sarte mund. Det har ikke gjort ondt og min tandlægeskræk er markant reduceret.

Tænderne er på vej på plads og der er kun to tilbage, som ikke har sat sig helt fast igen. Vi er ikke færdige endnu, men jeg kommer afsted, når jeg skal. Jeg vil ikke sige at jeg glæder mig, men jeg glæder mig over resultatet.

Helle Hansen Smedegaard

Overlæge Århus

Behandler tandlægens tandkød!

Som tandlæge bruger jeg tandplejer til at holde mit tandkød i orden, fordi det er min erfaring, at tandplejere er mere grundige og omhyggelige. Tandrensningen er ikke bare noget, der skal overstås, og tandkødet er jo overhovedet fundamentet for, at tænderne også kan holdes i orden.

Hos Cammilla Friis har jeg fundet høj grad af faglighed og erfaring. At hun så også har et behageligt og ikke dømmende væsen, gør behandlingen mere behagelig.

Mine bedste anbefalinger til Cammilla Fris.

Ole Aagaard Olsen

Tandlæge og psykolog

Kort og godt – Super anbefalelsesværdig!

Jeg har været i behandling hos tandplejer Cammilla Friis, og ønsker at udtrykke min ros for både hendes faglige ekspertise og personlige engagement.

Kirsten Kullberg

Cand. scient. Soc.

Ingen tandlægeskræk!

Efter at have oplevet adskillige paradentosebehandlinger med efterfølgende tandkødsproblemer, startede jeg i behandling hos Cammilla for ca. 2 år siden.

Og siden er det gået fremad:
– Behandlingen er skånsom
– Ikke haft betændelse i tandkød.
– Jeg oplever Cammilla som meget ærlig, kompetent og med en meget stærk empati.

Det vil sige tandlægeskræk ikke kommer på tale. Jeg er meget taknemmelig for, at jeg har fundet en, der ikke bare har fået bedret mit tandkød og tænder, men som jeg føler mig 100% tryg ved.

Kører iøvrigt fra Odense til Århus for at opnå denne ekspertise.

Susanne Rasmussen

Indehaver af 'Body & Beauty'.

Undgik operation!

Da jeg blev henvist til en tandplejer af min tandlæge, tænkte jeg straks, “er det nu også besværet værd…. Og så koster det sikkert en million milliard”. Men jeg er blevet så overrasket og glad for resultatet, og alternativet var jo, at havde jeg ventet meget længere så kunne man snart skrabe mine tænder ud med en teske 🙂

Din måde at være på, er også unik. Jeg hader faktisk at blive behandlet i munden, men din rolige , direkte og omsorgsfulde måde at gøre tingene på er fantastisk.

Det har bare været alle pengene, tiden og besværet værd, så 1000 tak for det.

Vi ses til sommer!

Brian Arnved

Psykoterapeut og misbrugsvejleder

Paradentose-katastrofe
endte lykkeligt!

Nej, nej, nej! Og atter nej! – Ikke en rokketand i min alder! – Ganske vist havde en tidligere tandplejer talt om lidt tandkødsbetændelse og begyndende paradentose. Men nu fik jeg en rensning og en forebyggende behandling – og så skulle jeg være lidt mere omhyggelig med tandbørste og tandstikker.

Min næste tandlæge henviste mig straks til paradentosespecialist Cammilla Friis, Århus, der sandsynligvis kunne give mig den hjælp jeg havde brug for. – Men jeg fik “ikke lige gjort noget ved det”, de første par måneder.

Da jeg omsider dukkede op hos Cammilla Friis med min rokketand, var stort set hele overmunden og meget af undermunden angrebet, så det så sort ud. – Min rokketand kunne næppe reddes. Men Cammilla Friis gik engageret, professionelt og fortrøst-ningsfuldt i gang fra dag ét. Hun gav mig et meget grundigt tandeftersyn m. rensning og måling af tandkøds-lommerne. Og så gik hun i gang med selve paradentosebehandlingen. Duppede lokalbedøvende væske på de dårlige steder og rensede grundigt.

Efter 3 behandlinger var min mund renset for sygt og dødt væv. Ud over gode kost- og sundhedsråd fik jeg en grundig vejledning i, hvordan jeg skulle passe mine tænder og min mundhygiejne for et undgå en opblussen af paradentosesygdommen. Og taknemmelig var jeg. Cammilla Friis reddede mine tænder – skønt det var lige på målstregen!

Tusind tak til Cammilla Friis for redningen af mine tænder og for vejledning om bedre levevis og dermed bedre sundhed, mere energi og bedre immunforsvar!

Ada Lemcke "Snart-70"

Gjort det muligt for mig at leve en normal tilværelse!

Jeg sidder og får lyst til at dele min glæde over mine behandlinger hos tandplejer Camilla Friis. Jeg har tidligere gået hos en anden tandplejer, men er utrolig glad for at have skiftet til Camilla og er glad for den store omsorg jeg ligeledes har fået og stadig får hos hende. Hun har gjort det muligt for mig at leve en normal tilværelse som jeg ikke havde drømt om, så jeg i dag kan takke Camilla Friis for at min Paradentose helt er holdt nede.

Jeg kan varmt anbefale Camilla Friis til andre, der skulle have samme problem som jeg tidligere har haft.

Vibeke Jørgensen

Den bedste tandplejer!

Jeg har haft Camilla Friis som tandplejer de sidste 1 ½ år, og kan varmt anbefale hende til alle, der vil have de sundeste tænder og det flotteste tandkød!

Camilla er utrolig engageret og perfektionistisk, og hun sørger for at dit tandkød fremstår sundt og lyst. Hun er ærlig og meget tillidsvækkende, egenskaber jeg har savnet ved tidligere tandlæger.

Hun er god til at give gode råd og vejledning, og ens eget ”hjemmearbejde” bliver hurtigt en god vane, der ikke behøves tage mere end 10-15 min. morgen og aften.

De bedste anbefalinger herfra!!

Ann Bjerre

Ejendomsmægler og Valuar MDE

Topprofessionel behandling har reddet mine tænder!

Topprofessionel, dedikeret og omsorgsfuld behandling har reddet mine tænder.

Efter en chokerende besked fra min tandlæge, om jeg skulle overveje protese pga paradentose, opsøgte jeg Cammilla Friis, efter nogen research på nettet.

Det har i bogstaveligste forstand reddet mine tænder!

Især Cammillas enestående tilgang til andre mennesker gav mig hurtigt tillid til hende. Cammilla forholder sig topprofessionelt til opgaven, og med blik for, hvem mennesket er, så kommunikationen er let og behagelig.

Samtidig er Cammilla tydeligvis så optaget af og dygtig til sit fag, at jeg har oplevet det som en gave, at lægge mig i hendes stol, og mine tænder i hendes hænder.

Jeg kan stærkt anbefale Cammilla.

Charlotte Krarup Mouritzen

Dramaturg - Leder i Ikast-Brande Kommune

Cammilla fandt betændelse som tandlæger og læger overså!

Jeg havde i mere end syv år gået med 3 tænder som jeg mente føltes lidt løse. Derudover havde jeg ondt i venstre side af hovedet især omkring mit øre. Det snottede også meget ofte fra mit venstre næsebor.

Jeg har igennem tiden været ved 3 forskellige tandlæger som sagde at alt var fint. Jeg har også været undersøgt på sygehuset for smerterne i hovedet. Men ingen fandt noget galt.

Jeg mødte Cammilla tilfældig og fortalte min historie. Cammilla synes jeg burde komme forbi til et tjek. Der blev fundet betændelse som ingen af de andre havde været i stand til at finde. Efter blot 4 konsultationer er symptomerne næsten helt væk. Jeg er i dag rigtigt glad for det tilfældige møde.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger af Cammilla.

Martin Mogensen

Ingeniør, Aarhus

Fra København til Århus fordi:

2 tænder var løse og tandkød blødte. Alt er reddet!

Jeg har haft store problemer med mit tandkød i mange år. Da jeg kom til Cammilla, var jeg ked og opgivende. Cammilla var ærlig og fortalte mig, at der var gode muligheder for at få reddet tænderne, blot så det slemt ud. Samtidig var hun meget sød, omsorgsfuld og beroligede mig med, at hun ville få mit tandkød “helbredt”, hvorefter hun gik i gang med behandlingen. Dette var en kæmpe lettelse for mig og jeg følte mig i trygge hænder. I løbet af 3-4 mdr og 8 behandlinger er det lykkedes mig, at få et sundt tandkød og fastsiddende tænder igen.

Jeg har gennem tiden været hos mange tandlæger, der aldrig har kunnet hjælpe mig på samme måde. Jeg er yderst taknemmelig for det Cammilla har gjort for mig og selvom jeg er bosat i København tager jeg turen til Århus og kommer her fast. Cammilla er en mester til sit fag og jeg har sjældent mødt så faglig kompetent person. Den metode hun benytter, som hun er en ud af to som benytter, er jeg et levende bevis på virker. Det er ikke en underdrivelse når jeg nu siger, at det Cammilla har gjort for mig, har ændret mit liv til det bedste. Jeg vil på det varmeste anbefale alle, der har problemer med deres tandkød at kontakte Cammilla.

Eva Wandel

Arkitekt. 39 år.

Kompetent behandling har reddet min tyggefunktion!

Da jeg i begyndelsen af august 2021 kontaktede Cammilla Johansson, led jeg af fremskreden parodontose, som havde kostet mig flere kindtænder. Jeg er sikker på, at den kunne have kostet nærmest resten, hvis ikke Cammilla i løbet af få mdr. havde udrettet et lille mirakel og reddet min tyggefunktion.

Hertil kommer, at Cammilla har et meget sødt, venligt og vindende væsen, som gør hende til en behagelig samtalepartner, når behandlingen er afsluttet. Selv om hendes behandling forudsætter en selvstændig indsats fra patienten, er den kompetent, og jeg kan derfor varmt anbefale den til andre.

Mogens True Wegener

Bor i Højbjerg

Det var heldigvis ikke for sent!

Da jeg først kontaktede Camilla, troede jeg næsten, at det var for sent. Med aggressiv paradentose, blødende tandkød og en rokketand, vidste jeg ikke, om det kunne reddes: men det kunne det! Og det kunne Camilla.

Efter seks intensive behandlinger senere blev mit tandkød sundere og jeg beholder mine tænder!

Er dybt taknemmelig for det Cammilla har gjort for mig. Hun er sød, venlig, tålmodig. Jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger!

Natasja Gumann

Praktikant ved FN, New York

Vild med mit nye tandkød!

Kære Cammilla

Takket være dig nåede jeg heldigvis kun at miste en tand, på grund af paradentose, så bedre sent end aldrig fandt jeg via nettet over dig, og fik efter få dage en uforpligtende tid til gennemgang af mit tandkød.

Jeg har haft mange tanker om at, miste flere tænder trods besøg hos en tandlæge hver 3. mdr. men i dag tror jeg på, at du har fået helt styr på mine tandkødsproblemer, også selv om jeg er ryger.

Du er meget menneskelig sød og forstående, så jeg føler mig meget tryk og rolig under behandlingen (var ellers begyndt at lide af lidt tandlægeskræk). Du er god til at rose mit hjemme-arbejde, og det giver mig faktisk en glæde at arbejde med mine små børster, og følelse af, at jeg nu også selv har fået styr på, at holde mit tandkød sundt.

Kort og godt – jeg er vild med mit nye tandkød – og glæder mig over i fremtiden at skulle gå til kontrol hos dig.

Jeg kan på det varmeste anbefale dig.

Gitte Damgaard-Jensen

Bor i Egå

Professionel og inspirerende!

Min oplevelse hos tandplejer Cammilla Friis er absolut kun positiv. Jeg har nu gennem snart 2 år været patient og kommet i klinikken, og har kun været tilfreds med Cammillas behandling af mig.

Jeg kan varmt anbefale Cammilla Friis, da hun er omsorgsfuld, dygtig og professionel til sit arbejde.

Har du problemer med tænder og paradentose,
kan jeg kun Cammilla Friis rose.
For er der noget Cammilla kan,
så er det at bevare din tand.

Richard Ragnvald

Sanger

Det var ren kunst!

Med kun 3 behandlinger har jeg fået ordnet mit tandkød hos Cammilla. Jeg stod ellers over for en stor, omfattende, ubehagelig og dyr paradentoseoperation hos min tandlæge. Heldigvis fik jeg kontakt til Cammilla, som med sine behandlinger reddede mig og mit tandkød. Jeg undgik operation og alle de ulemper, som er knyttet hertil.

Cammilla er en sand kunstner på sit felt. Fra første øjeblik følte jeg mig helt tryg og i gode hænder. Som et menneske, der er hypersensitivt, er det især svært for mig, når der skal arbejdes i munden, som jo er et meget følsomt sted. Men med Cammilla og hendes fantastiske teknik og kunnen, slappede jeg helt af under hele processen.

Cammilla kan noget helt særligt. Dels er hun fagligt helt eminent og har udviklet en metode, som bare virker. Men derudover er hun i sin praksis en udøvende kunstner. Hundrede procent nærværende og i fuldstændig kontakt med det, hun laver. Hendes helt særlige teknik, indføling og absolutte nærvær skaber fantastiske resultater. Derudover medfører det, at man som patient slapper fuldstændig af.

Udover det flotte og sunde tandkød, jeg har fået, har processen i sig selv været berigende for mig. Jeg er dybt, dybt taknemmelig over at have været en del af Cammillas kunstneriske udfoldelse – for det er virkelig kunst. Hendes kunnen er langt mere end dygtigt håndværk, og det gør timerne i stolen berigende ud over det konkrete resultat.

Det tog som sagt kun 3 behandlinger at få ordnet mine paradentoseproblemer, og Cammilla har lovet, at hvis jeg følger dem op med 1 årligt tilsyn, så vil mit tandkød vedblive med at være smukt, stramt og lyserødt. Jeg bor på Sjælland, men tager med glæde turen til Århus.

Tusind tak til dig, Cammilla. Du har reddet mit tandkød og beriget mit liv. Jeg er virkelig taknemmelig over det, du kan, og du får mine aller varmeste anbefalinger. Gid ALLE kunne nyde godt af din praksis og dit nærvær.

Lisbeth Nørgaard

Forstander, sygeplejerske og KST terapeut

Det gjorde slet ikke ondt!

Det gjorde slet ikke ondt, og så er hun sjov at være sammen med.

Super anbefalelsesværdig!

Lise Helledie

Forfatter og freelancejournalist

Paradentosen blev vi kvit!

Efter flere års endeløs parodentose-behandling hos egen tandlæge og dennes tandplejer hver 1/2 år og hver 3. mdr., fik jeg tandplejer Cammilla Friis anbefalet af en bekendt.

Allerede efter første behandling var der en markant synlig forbedring. Mit tandkød så sundere og friskere ud, nu var det lyserød igen og jeg følte en fantastisk friskhed og sundhed i min mund.

Mit parodentose fik Cammilla under kontrol på 2 gange og nu skal jeg kun gå til almindelig kontrol.

Jeg kan kun anbefale Cammilla Friis. Hun er utrolig faglig kompetent og har stor focus på mit velbefindende, når jeg sidder i stolen. Cammilla Friis gør en kæmpe forskel i behandling af parodentose.

Pia Petersen

Sygeplejerske, Silkeborg

55 årig med paradentose!

På trods af omfattende paradentose i over- og undermund, lykkedes det Cammilla Friis at gennemføre en behandling, der gjorde operation unødvendig.

Behandlingen er præget af faglighed, saglighed og menneskelig opmærksomhed, og jeg kan kun give Cammilla Friis mine bedste anbefalinger.

Det skal bemærkes at min tandlæge anbefalede Cammilla Friis også med en henvisning til dygtighed og et højt fagligt niveau.

Jeppe Ellis Christensen

Lektor i pædagogik, VIA university college, Pædagoguddannelsen Jydsk Skejbyvej 29, 8240 Risskov

Giv aldrig op!!

Oktober 2013 mente min egen tandlæge at to af mine tænder burde tækkes ud pga. paradentose, men heldigvis fandt jeg hjemmesiden “Bevar din tand” og kunne få en en tid allerede efter et par dage og har fået 6 eller 7 behandlinger.

Nu et halvt år senere har jeg alle mine tænder og min paradentose har Cammilla fået styr på. Fra første besøg hos Cammilla er jeg blevet mødt med venlighed, forståelse, nænsom behandling, vejledning og gode råd til til den daglige pleje af tandkødet.

Jeg bor På Samsø men tager gerne turen til Århus for forsat behandling og kontrol hos Cammilla.

Majbritt Dragsdal Kjær

Lidt skældud har også ret!

Kære Camilla
Da jeg i foråret 2014 opsøgte dig og din klinik, var det med udsigten til, at jeg formentlig inden så længe skulle miste en tand, og at jeg sikkert også skulle have et par operationer på et par andre tænder, alt sammen pga. truende paradentose. Efter at have set på ”bisserne” erklærede du, at den tand kunne du helt sikkert redde, og at resten af tandsættet også burde have en tiltrængt behandling.

Herefter gik du energisk og omhyggeligt i gang med behandlingen, som strakte sig over 4-5 konsultationer. Efter hver konsultation fik jeg hjemmearbejde for, omfattede massage/ bearbejdelse af tandkødet med div. tandbørster, og hvis jeg ikke var flittig nok derhjemme, erfarede jeg, at man kunne få en ”gang skæld ud”. Det skete så kun en gang for mig, idet jeg fik taget tandbørsten ”i den anden hånd” i tide.

Nu er behandlingen afsluttet, og jeg føler mig godt tilpas med mine tænder, og ”skældud’ene” er fortrængt, men det er da også kun naturligt, at man ”hører efter” og selv gør sin del af arbejdet, når man har besluttet sig for at lægge en væsentlig del af sine tænders fremtid i hænderne på en så kompetent person som dig.

Lars Bøgh Svendsen

Ingeniør (pensioneret)

Jeg glæder mig allerede til næste behandling!

Jeg har igennem 3 år været kunde hos tandplejer Cammilla Friis.

Fra starten har jeg oplevet en kompetent og sympatisk tandplejer, som virkelig er interesseret i kundens ve og vel og gerne svarer tålmodigt og grundigt på alle spørgsmål. Hun tager også gerne en planche frem eller to!

Selve behandlingen er en nydelse hver gang: Jeg kan næsten omgående mærke, hvordan der bliver renset ud.

Tilmed skifter tandkødet fra rødt til mere en mere lys farve. Jeg har ingen eftervirkninger haft af de behandlinger, jeg har gennemgået. Knap nok blot en smule ømhed i tandkødet.

Jeg kan altid få en ny tid eller maile hvis der er noget jeg er usikker på i forhold til min egen opgave hjemme.

Et besøg tandkøden det så sundt, at jeg kunne gå uden behandling!

Jeg glæder mig allerede til næste eftersyn eller behandling.

Ib Winther Jørgensen

Cand.scient.pol.

Tilfredshed og beundring!

Jeg har idag modtaget min 2. behandling hos Camilla Friis og kan kun udtrykke tilfredshed og beundring for det arbejde, der er gjort.
Første behandling fik jeg for 14 dage siden (hele overmunden) og har ingen “efterveer” eller ubehag haft. Faktisk har jeg i mange år ikke følt mig så veltilpas med mine tænder, som nu. Selvom 2. behandling på 1 1/2 time først sluttede for en 1/2 time siden.

Klinikken er enkel, men pæn og tiltalende og udstråler orden og hygiejne. Det undgik ikke min opmærksomhed, at instrumenter og “værktøj” i begge tilfælde blev hentet direkte fra decinficatoren til behandlings stolen.

Camilla Friis er en meget behagelig og tiltagende behandler, og selve behandlingen er professionel og udført med åbenbar competance.

Poul Einshoj

Lettet og lykkelig!!

Lettet og lykkelig! Sådan vil jeg betegne min tilstand efter mit seneste besøg hos Cammilla Friis.

Efter at have døjet med tandkødsbetændelse i 20 år og efter at være blevet truet med tandkødsoperation gentagne gange hos forskellige tandlæger og –plejere har jeg nu et 100 % sundt og rask tandkød.

Cammila har reddet mit tandkød – og dermed mine tænder. Dejligt at møde en ildsjæl!

I starten var jeg lidt overvældet over den indsats, jeg selv skulle yde. Men nu, hvor de ønskede resultater er opnået, er min daglige indsats minimal. Og det hele værd!

Cammilla, jeg er meget taknemmelig!

Edith Nielsen

61 år. Speciallærer

Ikke bekymret for tændernes holdeplads!

Mine tænder har sat sig fast og rykket sig på plads! Jeg er meget begejstret for Cammilla´s metode, som tager fat ved “nældens rod”.

Jeg er ikke bekymret for mine tænders fortsatte holdeplads.

Anbefaler Camilla Friis med god samvittighed.

Anne Tolsgaard

Yogalærer

Stor faglig indsigt og effektiv på en meget blid måde!

Jeg har været patient i stolen hos Cammilla et par gange. Som pensioneret tandlæge har jeg gennem mere end 30 år selv lavet mange tusinde tandrensninger og paradentosebehandlinger.

Med den baggrund er det min vurdering, at hun arbejder særdeles omhyggeligt og med stor faglig indsigt – ydermere er hun effektiv på en meget blid måde.

Søren Moesmann

Pensioneret tandlæge

Kan ikke klare katastrofe i min mund!

“Jeg tror ikke du kan klare denne katastrofe i min mund”.

Stor hævelse og smerter.

Men det kunne du.

Uden at bruge vold og antibiotika!

Mange hilsner og med håb for flere mennesker!

Eveline Leth-Møller

Omhyggelig og skånsom behandling!

Jeg kontaktede Cammilla, da jeg i en relativ ung alder døjede med rødt, betændt og vigende tandkød – det viste sig at være en god beslutning. Cammilla gik systematisk til værks og har på kort tid formået at komme betændelsen til livs.

Cammilla er meget grundig i sit arbejde og man føler sig i trygge hænder under hele processen. Ligeledes er hun god til at forklare og vise, hvordan man fremadrettet bibeholder resultatet og holder sit tandkød sundt.

De varmeste anbefalinger herfra!

Anders Møller

26 år, Selvstændig

Meget tilfreds med professionel pleje!

Mine tænder trængte til god, professionel og dygtig pleje. Det får de hos Camilla, jeg er meget tilfreds.

De varmeste anbefalinger herfra!

Henriette Heide-Jørgensen

Præst for de danske menigheder i Husum og Frederiksstad, Jungiansk analytiker DSAP/IAAP/MPF, Doctor of Philosophy in Psychoanalytic Studies (PhD), University of Essex

Som at komme i himmelen for mit tandkød!

Jeg er 68 år har diagnosen udbrændt og har desuden et ekstra sårbart tandkød på grund af en hudsygdom . Ikke godt når den fremskredne alder medfører behov for stigende intens behandling af tandkødet. Behandlingerne hos min tidligere tandplejer var noget jeg så frem mod med stor nervøsitet. Smerterne ved rensning med de gængse maskiner var så store, at jeg hver gang måtte bedøves. Hudsygdommen opdagede klinikken aldrig. Her ønskede man intensiveret fremmøde og operation af mit tandkød overalt i munden. Et stort og meget dyrt indgreb.

Da jeg mødte Cammilla var det derfor for mit tandkød som at komme i himmelen. Jeg vidste ikke, at min hudsygdom sad i mit tandkød, men Cammilla konstaterede det ved første behandling og hun håndterede mit tandkød uden operation! Det bedste er at jeg aldrig har smerter. Hendes faglige indsigt, fingerspitzgefühl og empati er så ekstraordinært stor at selv store udfordringer klares uden smerter og bedøvelse. Hendes store menneskelige indlevelse gør, at hun altid fornemmer om det er tid til krævende behandlinger. Indlevende og faglig kompetent behandling uden anden bedøvelse end lidt brintoverilte. Aldrig overbehandling. Jeg er simpelthen så glad for, at hun stiller sin store viden til rådighed for mig. Tiden med hylende, nervepirrende og smerteskabende apparater er gud ske lov ovre for mit vedkommende. Hos Cammilla er der ro og stor kvalitet.

Henny Stouby

Pensioneret Lektor

Gratis konsultation

Da jeg synes det skal være let at komme i gang med forebyggelse og behandling, har jeg valgt at tilbyde nye patienter gratis konsultation, når de booker første gang.

Her laver jeg en undersøgelse, og forklarer og viser dig, hvad du kan opnå, samt kommer med en anbefaling til det videre forløb.

Udeblivelse fra en bestilt gratis konsultation koster 145 kr (prisen for en normal undersøgelse). Hererfter kan en ny gratis konsultation bestilles under samme vilkår.